Skare — 

Hållbar och

flexibel

Skare är tillverkad av rostfri stål  – ett hållbart och kvalitativt material. Den kommer i utförandena polerat stål och matt sprayad finish i svart eller vit. Den behöver varken batteri eller el så den går att placera var du vill. På köksbänken, matbordet eller varför inte på altanen eller i båten?

Intuitiv design

Designen på Skare är lika enkel som maskinen är att använda. Med en enkel knapptryckning kolsyrar du ditt vatten med precis så mycket bubblor som du föredrar och maskinens mekanism skapar små och mjuka bubblor, precis som på en flaska premiumvatten. Bajonettfattningen gör att flaskan fäster efter bara en kvarts varv så inget mera krångel och snurrande.


Skare är gjord i rostfritt stål med polerad eller mattsprayad finish.


Flaskan fäster efter bara ett kvarts varv


Diskmaskinssäker BPA-fri flaska ingår

Eftersom den inte kräver elektricitet kan den placeras var du vill.


En CO2 cylinder kolsyrar upp till 60 liter vatten

OBS! Ingen kolsyrescylinder ingår men alla standardcylindrar passar i maskinen

En extra flaska i kylen

Köp till en extra flaska så att du alltid har en flaska kallt vatten redo att kolsyras. Kolsyran löser sig lättare i kallt vatten och du sparar på så vis på gasen.

Våra flaskor är diskmaskinssäkra så att du kan lägga tid på annat än att handdiska. Dessutom är det bra för miljön då en diskmaskin förbrukar lika mycket vatten under ett helt program som din kran gör på 1-2 minuter.